Πλαταμώνας Τηλ. 2352041216 / Νέοι Πόροι Τηλ. 2352043222
Search Close
Facebook
 
 
 
 
Νίσσου
Αρτοζαχαροπλαστείο Πλαταμώνας & Νέοι Πόροι Πιερία

Το αρτοζαχαροπλαστείο μας “Νίσσου” το οποίο βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στον Πλαταμώνα, είναι κοντά σας από το 1955 προσφέροντάς σας μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Έχοντάς αναλάβει η 4η γενιά, το αρτοζαχαροπλαστείο μας, συνεχίζει το έργο του με το ίδιο μεράκι και ενδιαφέρον ενώ διευρύνει το δίκτυο του στην Πιερία, δημιουργώντας το αρτοποιείο “Νίσσου” στους Νέους Πόρους...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στα αρτοζαχαροπλαστεία μας στον Πλαταμώνα και στους Νέους Πόρους Πιερίας, καθημερινά μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκο ψωμί όλων των ειδών, γλυκά, σάντουιτς με ποικιλίες άρτου, κρέπες καθώς και χειροποίητο παγωτό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ

ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ

Για όλα τα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε αγνές πρώτες ύλες προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που σας προσφέρουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Σας παρέχουμε υπηρεσίες catering για γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες και δεξιώσεις. Συζητάμε μαζί σας και δημιουργούμε επιλογές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας.

ΤΟΥΡΤΕΣ

ΤΟΥΡΤΕΣ

Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τούρτες, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε να δημιουργήσουμε την τούρτα που επιθυμείτε, απλή ή και με ζαχαρόπαστα.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

ένα από τα αρτοζαχαροπλαστεία μας “Νίσσου” στον Πλαταμώνα ή στους Νέους Πόρους Πιερίας και αφεθείτε σε μοναδικές γεύσεις που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣ

Κάντε click εδώ και δείτε μερικές από τις δημιουργίες μας σε αρτοσκευάσματα, γλυκά, τούρτες καθώς και διάφορες φωτογραφίες από τα καταστήματά μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ