Πλαταμώνας Τηλ. 2352041216 / Νέοι Πόροι Τηλ. 2352043222
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
 
Νίσσου
Αρτοζαχαροπλαστείο Πλαταμώνας & Νέοι Πόροι Πιερία


Το αρτοζαχαροπλαστείο μας “Νίσσου” το οποίο βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στον Πλαταμώνα, είναι κοντά σας από το 1955 προσφέροντάς σας μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Έχοντάς αναλάβει η 4η γενιά, το αρτοζαχαροπλαστείο μας, συνεχίζει το έργο του με το ίδιο μεράκι και ενδιαφέρον ενώ διευρύνει το δίκτυο του στην Πιερία, δημιουργώντας το αρτοποιείο “Νίσσου” στους Νέους Πόρους. 

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και έχοντας ως στόχο την παραγωγή άριστων προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, το αρτοζαχαροπλαστείο μας, προσφέρει αυτό που χρειάζεστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
 
 
 

 
 
 
 
Με συνταγή τη φροντίδα

στον πελάτη και σεβασμό στην ποιότητα, το αρτοποιείο μας αναλαμβάνει να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σας. Όλα χειροποίητα, όλα φρέσκα και βεβαίως, πάντα νόστιμα. 

Tο εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, με μεράκι, πολύ φαντασία και τέχνη, δημιουργεί και σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις που σίγουρα θα σας κερδίσουν. Από τα πιό απλά γλυκά έως μοναδικές και ψαγμένες δημιουργίες που μπορείτε να γευτείτε μόνο στο αρτοζαχαροπλαστείο μας.

Παράλληλα, είμαστε στην διάθεσή σας και παρέχουμε υπηρεσίες catering για γάμους, βαφτίσια και οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Πιερία.
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε
ένα από τα αρτοζαχαροπλαστεία μας “Νίσσου” στον Πλαταμώνα ή στους Νέους Πόρους Πιερίας και αφεθείτε σε μοναδικές γεύσεις που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.